Artsound Recording Studios is een opname en mixstudio in het noordoosten van België. Deze opnamestudio biedt zowel digitale als analoge opnamemogelijkheden, een uitstekende live room en een fijne selectie van kwaliteitsapparatuur.

Artsound is de perfecte plek om uw album, commercial, jingle, demo, stem of soundtrack voor film op te nemen, te mixen, te bewerken en te masteren. Jean-Pierre Kerkhofs, de studio-eigenaar en hoofdingenieur, was een professionele toetsenist voordat hij een fulltime audioproducent / -ingenieur werd. Twintig jaar ervaring in de platenindustrie betekent dat hij begrijpt hoe stressvol het kan zijn en is er daarom van overtuigd dat een vriendelijke, ontspannen omgeving belangrijk is bij het maken van een goede productie. De 2 studio's zijn gebaseerd op een 60-kanaals NEVE VX en een 96-kanaals SSL AxiomMTplus-console. De outboard-uitrusting bestaat uit hoogwaardige digitale en analoge apparaten, een uitstekende reeks microfoons en drie sets luidsprekers.

Het is ook mogelijk om surround-mixen voor dvd te maken! Opnamen kunnen worden gemaakt op ofwel warm klinkende 2 x 24-sporen analoge tape dolby SR, kristalhelder digitaal (2 x 96 sporen digidesign ProTools-systemen) of op een combinatie van beide.

Keyboardspelers die Jean-Pierre's liefde voor vintage analoge instrumenten delen, kunnen gratis een Yamaha C3-vleugel, Hammond B3-orgel en / of een Rhodes-piano gebruiken. Er is ook een reeks synthesizers en samplers aanwezig. Artsound is gelegen in een rustige woonwijk, maar toch dichtbij twee internationale snelwegen, de studio is zeer gemakkelijk te bereiken met de auto vanuit België, Nederland en Duitsland met voldoende parkeergelegenheid; dichtbij de ingang van de studio. Hotels en restaurants zijn ook lokaal te vinden.

Artsound Recording Studios

Jean-Pierre Kerkhofs

Winningstraat 16

3530 Houthalen-Helchteren

Belgium

Phone: +32 (0)477 298 225

 

 

info@artsoundstudio.be


Volg mij op